河南快3开奖结果 >> >> 正文

2012年考研英语模拟题精选(1)

2012-06-14 11:07       来源:中国在职研究生网    河南快3开奖结果

河南快3开奖结果 www.tonbe.cn 2012年考研英语模拟题精选(1)

Read the following text. Choose the best word(s)from each numbered blank and mark A,B,C or D on ANSWER SHEET 1.(10 points)

一、美陪审团制度

As former colonists of Great Britain,the Founding Fathers of the United States adopted much of the legal system of Great Britain. We have a"common law",or law made by courts__1__a monarch or other central governmental__2__like a legislature. The jury,a__3__of ordinary citizens chosen to decide a case,is an__4__ part of our common-law system.

Use of juries to decide cases is a__5__feature of the American legal system. Few other countries in the world use juries as we do in the United States.__6__the centuries,many people have believed that juries in most cases reach a fairer and more just result__7__would be obtained using a judge__8__,as many countries do.__9__a jury decides cases after"__10__",or discussions among a group of people,the jury´s decision is likely to have the__11__ from many different people from different backgrounds,who must as a group decide what is right.

Juries are used in both civil cases,which decide__12__ among__13__ citizens,and criminal cases,which decide cases brought by the government __14__ that individuals have committed crimes. Juries are selected from the U.S. citizens and__15__. Jurors,consisting of __16__ numbers,are called for each case requiring a jury.

The judge__17__to the case__18__the selection of jurors to serve as the jury for that case. In some states,__19__jurors are questioned by the judge;in others,they are questioned by the lawyers representing the__20__under rules dictated by state law.

1. [A] other than [B] rather than [C] more than [D] or rather

2. [A] agency [B] organization [C] institution [D] authority

3. [A] panel [B] crew [C] band [D] flock

4. [A] innate [B] intact [C] integral [D] integrated

5. [A]discriminating[B] distinguishing [C] determining [D] diminishing

6. [A] in [B] by [C] after [D] over

7. [A] that [B] which [C] than [D] as

8. [A] alike [B] alone [C] altogether [D] apart

9. [A] Although [B] Because [C] If [D] While

10.[A] deliberations [B] meditations [C] reflections [D] speculations

11.[A] outline [B] outcome [C] input [D] intake

12.[A] arguments [B] controversies [C] disputes [D] hostilities

13.[A] fellow [B] individual [C] personal [D] private

14.[A] asserting [B] alleging [C] maintaining [D] testifying

15.[A] assembled [B] evoked [C] rallied [D] summoned

16.[A] set [B] exact [C] given [D] placed

17.[A] allocated [B] allotted [C] appointed [D] assigned

18.[A] administers [B] manages [C] oversees [D] presides

19.[A] inspective [B] irrespective [C] perspective [D] prospective

20.[A] bodies [B] parties [C] sides [D] units

答案

1. B 2. D 3. A 4. C 5. B 6. D 7.C 8.B 9. B 10. A

11. C 12. C 13.D 14.B 15. D 16. A 17. D 18. C 19. D 20. B

总体分析

本文介绍了美国的陪审团制度。第一段指出,陪审团是美国共同法系统的基本组成部分。第二段分析了使用陪审团的原因。第三和四段分别介绍了陪审团的类型和选举程序。

全文翻译

美国的建国之父们作为大英帝国的前殖民者沿袭了其法律系统。我们有"共同法",即由法庭而非君主或其他像立法机关这样的中央政府权利机关制定的法律。陪审团由一群选来裁决案件的普通公民组成,是我们共同法系统基本的组成部分。

使用陪审团裁决案件是美国法律系统的一个显着特征。在世界上很少有其他国家和美国一样使用陪审团。几个世纪以来,许多人已经相信在大多数情况下陪审团比许多国家那样单独使用一位法官达成的结果更公平、公正。因为陪审团裁决案件是在一群人"审议"或讨论后,因此他们的决定可能受到不同背景的不同人的影响,这些人必须作为一个团体来决定什么是正确的。

陪审团既被用在裁决普通公民之间纠纷的民事案件中,也用在裁决政府提出讼诉声称个人犯罪的刑事案件中。陪审团成员从美国公民中选出并被传唤。由固定人数组成的陪审团在每一个需要陪审团的案件中都会被召唤。

被指派负责案件的法官监督陪审团成员的选举。在一些州,未来的陪审团成员由法官询问,而在另一些州,他们遵照州法律规定的法规接受代表各方当事人的律师的询问。

 


在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
相关简章推荐 更多简章
推荐阅读
网友阅读
在职研究生热门专业
  • 专业名称详情
京ICP备14061897号-15号 京公海网安备11010802016821号 北京市海淀区启文培训学校
常年法律顾问 华泰律师事务所 毛亚斌律师
  • “纳米比亚,我又回来了” 端午佳节记者连线中国第12批援纳医疗队 2019-06-22
  • 《大陆桥》杂志俄文版 2019-06-22
  • 单场造5球!黄紫昌生涯最佳一战 请叫他中国梅西 2019-06-22
  • 陕西·志丹“延安苹果”推介会在北京召开 2019-06-22
  • 陕西2017年县域经济发展报告发布 “短板”仍突出 2019-06-18
  • 东嘎寺看藏戏文章中国国家地理网 2019-06-16
  • 国家发改委官员:完成全年降电价目标很有信心 2019-06-16
  • 计划经济政府是不能管的,但习近平说,政府要管好经济工作,这是当和人民交付的使命,你认为怎么样? 2019-06-12
  • 徐悲鸿“平生第一快事”里的尽欢和遗憾 2019-06-11
  • 十大城市二手房市场“整体降温”态势难改 2019-06-11
  • 端午节 蚌埠市博物馆、图书馆都不放假 感受传统民俗活动 2019-06-10
  • 无论谁说自己的理论是马克思主义理论都不算数,只有他的理论符合客观事实及其规律才是真理,否则便是谬误。 2019-06-02
  • 庆祝中国人民解放军建军90周年大会在人民大会堂举行 2019-05-25
  • 乡村振兴开好局夏粮丰收成定局 2019-05-25
  • 世界杯夜不眠 合肥万达乐园打造霸都球迷首选集结地 2019-05-24
  • 最快四肖中特内部绝 河北快3统计图昕老公 如何看pk10彩票走势图 吉林快3二不同号中奖率 广东彩票十一选五 神童透码 河北20选5基本走势图 香港最准平码网址 幸运农场三全中冷态 大乐透春节停售时间 河南快三开奖结果在线播放 2019至2019英超积分榜 下载qq游戏欢乐升级 广东彩票兑奖时间 中国福利彩票3d走势图